Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Vplyv prídavku mrkvového preparátu na kvalitatívne a senzorické parametre cestovín
    Jurasová Michaela ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Kuchtová Veronika ; C4250
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.89
    mrkvový vlákninový preparát cestoviny celková potravinová vláknina kvalitatívne parametre senzorické parametre
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.