Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Vplyv skladovania a mikrovlnného ohrevu na stabilitu nutrične hodnotných tukov
    Kreps František ; C4250  Schmidt Štefan ; C4250 Sekretár Stanislav ; C4250 Hlásniková Jarmila ; C4250 Vrbiková Lenka ; C4250 Tmáková Lenka ; C4250
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.21
    skladovanie mikrovlnný ohrev sójová nátierka ľanový olej ľanové semená
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.