Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Prežívanie vybraných kmeňov laktobacilov a laktokokov v modelovom prostredí s rôznou koncentráciou soli
    Smetanková Jana ; C4250  Hladíková Zuzana ; C4250 Zimanová Michaela ; C4250 Greif Gabriel ; C4250 Greifová Mária ; C4250
    Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, IV. vedecká konferencia, Košice 10.-11.november 2011 . s.12
    laktobacily laktokoky technologické vlastnosti rast v prítomnosti NaCl
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.