Vytlačiť
1. Rast Staphylococcus aureus v závislosti od teploty, pH a aktivity vody
Názvové údaje : Rast Staphylococcus aureus v závislosti od teploty, pH a aktivity vody / aut. Alžbeta Medveďová, Adriana Havlíková, Veronika Ferenčíková, Ľubomír Valík
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu65840 \q \q1013 stu_us_auth*stu65840 \d Medveďová Alžbeta \q ; C3360
%continue : \q12*stu_us_auth*1 0008325 \q \q1013 stu_us_auth*0008325 \d Havlíková Adriana \q \q12*stu_us_auth*1 stu132017 \q \q1013 stu_us_auth*stu132017 \d Ferenčíková Veronika \q ; C3360 \q12*stu_us_auth*1 stu42232 \q \q1013 stu_us_auth*stu42232 \d Valík Ľubomír \q ; C3360
In : \q12**1 0011470 \q
%continue : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015
%continue : . CD-ROM, s. 188-191
Predmet : \q12*stu_us_auth*1 stus40584 \q \q1013 stu_us_auth*stus40584 \d celiakia \q \q12*stu_us_auth*1 stus29468 \q \q1013 stu_us_auth*stus29468 \d cereálie \q \q12*stu_us_auth*1 stus12325 \q \q1013 stu_us_auth*stus12325 \d fermentácia \q
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
Kategória od 2022 : O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka