Vytlačiť
1. Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“
Názvové údaje : Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 0008354 \q \q1013 stu_us_auth*0008354 \d Černá Stanislava \q
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu65836 \q \q1013 stu_us_auth*stu65836 \d Fodran Peter \q ; C3360 \q12*stu_us_auth*1 stu65513 \q \q1013 stu_us_auth*stu65513 \d Kolek Emil \q
In : \q12**1 0011470 \q
%continue : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015
%continue : . CD-ROM, s. 61-64
Predmet : \q12*stu_us_auth*1 0008357 \q \q1013 stu_us_auth*0008357 \d jahody \q \q12*stu_us_auth*1 stus43065 \q \q1013 stu_us_auth*stus43065 \d aróma \q
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
Kategória od 2022 : O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka