Vytlačiť
1. Laboratórium z mikrobiológie potravín
Názvové údaje : Laboratórium z mikrobiológie potravín / aut. Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová, Denisa Liptáková ; rec. Elena Piecková, Jana Minarovičová
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu42232 \q \q1013 stu_us_auth*stu42232 \d Valík Ľubomír \q ; 040270
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu65840 \q \q1013 stu_us_auth*stu65840 \d Medveďová Alžbeta \q ; 040270 \q12*stu_us_auth*1 stu59677 \q \q1013 stu_us_auth*stu59677 \d Liptáková Denisa \q ; 040270 \q12*stu_us_auth*1 stu76743 \q \q1013 stu_us_auth*stu76743 \d Piecková Elena \q (rec.) \q12*stu_us_auth*1 stu109999 \q \q1013 stu_us_auth*stu109999 \d Minarovičová Jana \q (rec.)
Vydanie : 2. vyd.
Vyd.údaje : Bratislava Vydavateľstvo STU 2016
%continue : . - 158 s.
ISBN : ISBN 978-80-227-4635-9
Druh dok. : učebnica
Kategória : ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Kategória od 2022 : P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok