Vytlačiť
1. Innovations of the study program "Management of technological processes in chemistry and food" according to requirements of practice
Názvové údaje : Innovations of the study program "Management of technological processes in chemistry and food" according to requirements of practice. / aut. Martina Kuperová, Monika Zatrochová
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu59655 \q \q1013 stu_us_auth*stu59655 \d Kuperová Martina \q ; 902024
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu59979 \q \q1013 stu_us_auth*stu59979 \d Zatrochová Monika \q ; 902024
In : \q12**1 0074776 \q
%continue : Economics, Management and Technology in Enterprises 2019 (EMT)
%continue : . online,S.78-82
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Kategória od 2022 : V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka