Vytlačiť
1. Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi
Názvové údaje : Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu35215 \q \q1013 stu_us_auth*stu35215 \d Kohajdová Zlatica \q ; 040250
%continue : \q12*stu_us_auth*1 0103504 \q \q1013 stu_us_auth*0103504 \d Píri Viktória \q ; 040250 \q12*stu_us_auth*1 0040064 \q \q1013 stu_us_auth*0040064 \d Holkovičová Tatiana \q ; 040250 \q12*stu_us_auth*1 stu99715 \q \q1013 stu_us_auth*stu99715 \d Lauková Michaela \q ; 040250 \q12*stu_us_auth*1 stu71567 \q \q1013 stu_us_auth*stu71567 \d Minarovičová Lucia \q ; 040250
In : \q12**1 0115006 \q
%continue : Bezpečnosť a kvalita potravín :
%continue : . S. 396-401
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Kategória od 2022 : V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka