Vytlačiť
1. Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
Názvové údaje : Spracovanie kakaových bôbov (Theobroma cacao), využitie čokolády a medu ako potravinárskych pochutín
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu13950 \q \q1013 stu_us_auth*stu13950 \d Augustín Jozef \q ; C4250
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu71564 \q \q1013 stu_us_auth*stu71564 \d Jaworska Graźina \q \q12*stu_us_auth*1 stu86769 \q \q1013 stu_us_auth*stu86769 \d Surowka Krzystof \q \q12*stu_us_auth*1 stu20331 \q \q1013 stu_us_auth*stu20331 \d Dandár Alexander \q ; C4250 \q12*stu_us_auth*1 stu59858 \q \q1013 stu_us_auth*stu59858 \d Staruch Ladislav \q ; C4250 \q12*stu_us_auth*1 stu18962 \q \q1013 stu_us_auth*stu18962 \d Šajbidor Ján \q ; C4310
In : \q12**1 stu186658 \q
%continue : IX Konferencja Naukowa z cyklu: Žywnošč XXI wieku. Žywnošč wzbogacona i nutaceutyki, Krakow 2009
%continue : . s.34
Druh dok. : článok zo zborníka
Kategória : AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Kategória od 2022 : V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka