Vytlačiť
1. Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov
Názvové údaje : Produkcia chuťových látok deštrukciou prírpdných prekurzorov : Dizertačná práca
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 stu80506 \q \q1013 stu_us_auth*stu80506 \d Klačanová Katarína \q ; C3360
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu17011 \q \q1013 stu_us_auth*stu17011 \d Rosenberg Michal \q (škol.) ; C4310
Vyd.údaje : Bratislava : STU v Bratislave FCHPT, 2011
Predmet : \q12*stu_us_auth*1 stus40845 \q \q1013 stu_us_auth*stus40845 \d prírodná chuťová látka \q \q12*stu_us_auth*1 stus40846 \q \q1013 stu_us_auth*stus40846 \d degradácia aminokyselín \q \q12*stu_us_auth*1 stus40847 \q \q1013 stu_us_auth*stus40847 \d metaloproteíny \q \q12*stu_us_auth*1 stus40848 \q \q1013 stu_us_auth*stus40848 \d redukcia dvojmocného železa \q
Druh dok. : dizertačná práca
Kategória : DAI - Dizertačné a habilitačné práce