Vytlačiť
1. Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum
Názvové údaje : Mikrobiologická kvalita syrov s ohľadom na prítomnosť Geotrichum candidum
Variant(y) hesla : \q12*stu_us_auth*1 0024539 \q \q1013 stu_us_auth*0024539 \d Mikušová Dominika \q ; 040270
%continue : \q12*stu_us_auth*1 stu132013 \q \q1013 stu_us_auth*stu132013 \d Koňuchová Martina \q ; 043360 (škol.)
Vyd.údaje : 2019
Fakulta : FCHPT ; 28.05.2019 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-VHKP
Predmet : \q1013 \d Escherichia coli \q \q1013 \d Staphylococcus aureus \q \q1013 \d prediktívna mikrobiológia \q \q1013 \d mikrobiologická bezpečnosť syrov \q \q1013 \d Geotrichum candidum \q \q1013 \d Staphylococcus aureus \q \q1013 \d predictive microbiology \q \q1013 \d Geotrichum candidum \q \q1013 \d Escherichia coli \q \q1013 \d microbiological safety of cheeses \q
URL : http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143193
Druh dok. : diplomová práca