Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^stu_us_auth stu59677 dbp^"
  1. Prebiotiká-substrát vhodný pre rast a metabolizmus probiotík
    Jankulová Dominika ; 040270  Liptáková Denisa (škol.)
    2018
    FCHPT ; 20.06.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132854
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Toxické pôsobenie vláknitých húb na makroorganizmy
    Csillag Viktória ; 040270  Liptáková Denisa (škol.)
    2017
    FCHPT ; 12.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132783
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Sledovanie výskytu Listeria spp. v potravinách
    Lieszkovszká Tímea ; 040270  Liptáková Denisa (škol.)
    2017
    FCHPT ; 13.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132733
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  4. Účinnosť dezinfekčných utierok na čistenie povrchov
    Kubová Natália ; 040270  Liptáková Denisa (škol.)
    2017
    FCHPT ; 13.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132778
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Celkový obsah mikroorganizmov v ovocných džúsoch v závislosti od teploty uchovávania
    Hudzíková Agáta ; 040270  Liptáková Denisa (škol.)
    2017
    FCHPT ; 12.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132728
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  6. Mikrobiologická analýza parených syrov
    Buchtová Katarína ; 040270  Liptáková Denisa ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 12.07.2016 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=109518
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  7. Dynamika rastu Lactobacillus plantarum v závislosti od teploty
    Spodniaková Sabína ; 040270  Liptáková Denisa ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 12.07.2016 ; 5.2.25. biotechnológie ; B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=109650
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  8. Vitamíny A a D nevyhnutné pre ľudský organizmus
    Dronzeková Simona ; 040270  Liptáková Denisa ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 13.07.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132822
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Charakterizácia bakteriocínov a ich antimikrobiálne účinky
    Čuláková Jana ; 040270  Liptáková Denisa ; 040270 (škol.)
    2016
    FCHPT ; 13.07.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132747
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Probiotiká a nešpecifické črevné zápaly
    Diňová Soňa ; 040270  Liptáková Denisa ; 040270 (Thesis advisor)
    2016
    FCHPT ; 13.07.2016 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132813
    bakalárska práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.