Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 43  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0000711^"
  1. Stanovenie kumarínov v kozmetických prípravkoch fluorescenčnou spektrometriou kombinovanou s metódou čiastočne najmenších štvorcov / aut. Katarína Suchánková, Michaela Jakubíková, Jana Sádecká
    Suchánková Katarína ; 040000  Jakubíková Michaela ; 041000 Sádecká Jana ; 041000
    SEMMLAD 2023, Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie / . S. 53-54
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Vplyv chloridov na stanovenie vitamínu B6 a chinínu fluorescenčnou spektrometriou / aut. Veronika Fašková, Michaela Jakubíková, Jana Sádecká
    Fašková Veronika ; 040000  Jakubíková Michaela ; 041000 Sádecká Jana ; 041000
    SEMMLAD 2023, Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie / . S. 93-94
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Non-targeted and targeted analytical approaches for estimating the features of wine spirits / aut. Jana Sádecká, Michaela Jakubíková, Katarína Hroboňová, Ľubomír Švorc, Marek Haššo
    Sádecká Jana ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000 Hroboňová Katarína ; 041000 Švorc Ľubomír ; 041000 Haššo Marek ; 041000
    Microchemical Journal . Vol. 195, (2023), s. [1-11], art. no. 109442
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0026265X23010615
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Klasifikácia vínnych destilátov a stanovenie karamelu s využitím fúzie emisných a absorpčných spektrálnych údajov / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000
    Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi : ACP 2022 : . S. 98-98
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Využitie UV/VIS absorpčnej a fluorescenčnej spektrometrie na určenie doby zrenia vín / aut. Katarína Žembová, Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Žembová Katarína  Sádecká Jana ; 041000 Jakubíková Michaela ; 041000
    Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022 . S. 25-26
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Determination of total phenolic content and selected phenolic compounds in sweet wines by fluorescence spectroscopy and multivariate calibration / aut. Michaela Jakubíková, Jana Sádecká, Katarína Hroboňová
    Jakubíková Michaela ; 041000  Sádecká Jana ; 041000 Hroboňová Katarína ; 041000
    Microchemical Journal . Vol. 181, (2022), s. [1-9], art. no. 107834
    Fluorescence spectroscopy HPLC Chemometrics wine Total phenolic content Phenolics
    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0026265X22006622
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Classification of Tokaj Wines by Ultraviolet-Visible Spectroscopy / aut. Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000
    Food Analytical Methods . Vol. 15, iss. 1 (2022), s. 56-66
    https://link.springer.com/article/10.1007/s12161-021-02097-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Varietal classification of white wines by fluorescence spectroscopy / aut. Jana Sádecká, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000
    Journal of Food Science and Technology . Vol. 57, iss.1 (2020), s. 2545-2553
    https://link.springer.com/article/10.1007/s13197-020-04291-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Využitie fluorescenčnej spektrometrie v analýze korenín
    Horosová Tímea ; 041000  Jakubíková Michaela ; 041000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; 17.06.2019 ; 5.2.18. chemické technológie, 4.1.14. chémia ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135717
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Comparison of different fluorescence techniques in brandy classification by region of production / aut. Jana Sádecká, Veronika Uríčková, Pavel Májek, Michaela Jakubíková
    Sádecká Jana ; 041000  Uríčková Veronika ; 041000 Májek Pavel ; 041000 Jakubíková Michaela ; 041000
    Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy . Vol. 216, (2019), s. 125-135
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.