Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0003353^"
  1. Influence of heat treatment on the properties of Cu-Al joints welded by explosion / aut. Ján Lokaj, Miroslav Sahul, Ľubomír Čaplovič, Viliam Bauer
    Lokaj Ján ; 042110  Sahul Miroslav ; 063700 Čaplovič Ľubomír ; 061000 Bauer Viliam
    IPOEX 2022 : . S. 3
    explosion welding detonation velocity Copper aluminium alloy intermetallic compounds microanalysis
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Súčasný sortiment a kvalita prostriedkov trhacej techniky používaných na Slovensku / aut. Eduard Jakubček, Viliam Bauer, Ján Lokaj
    Jakubček Eduard  Bauer Viliam Lokaj Ján ; 061000
    Trhacia technika 2019 : . S. 178-188
    Technika trhacia trhaviny
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Influence of heat treatment on the properties of magnesium-aluminium joints welded by explosion / aut. Ján Lokaj, Viliam Bauer, Miroslav Sahul
    Lokaj Ján ; 061000  Bauer Viliam Sahul Miroslav ; 063000
    IPOEX 2016 : . S. 4
    explosion welding intermetallic phases optical microscopy
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Kvalita a možnosti použitia sortimentu plastických, emulzných a čerpateľných trhavín pri ťažbe surovín / aut. Eduard Jakubček, Ján Lokaj, Viliam Bauer
    Jakubček Eduard  Lokaj Ján ; 061100 Bauer Viliam
    Trhacia technika 2015 : . S. 215-224
    trhaviny Technika trhacia
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.