Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0008497^"
  1. Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
    Magala Michal ; C4250  Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Papučíková Katarína Minarovičová Lucia ; C4250
    Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 91-95
    vláknina strukoviny tarhana fermentácia
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Využitie strukovín pri príprave fermentovaných produktov na báze cereálii
    Papučíková Katarína ; 044250  Magala Michal (škol.)
    2015
    FCHPT ; 10.06.2015 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=113066
    diplomová práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.