Výsledky vyhľadávania
- Použitie strukovinových múk pri výrobe fermentovaných výrobkov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Katarína Papučíková, Lucia Minarovičová
Magala Michal ; C4250 Kohajdová Zlatica ; C4250 Karovičová Jolana ; C4250 Papučíková Katarína Minarovičová Lucia ; C4250
Additives and Contaminants in Foodstuffs 2015 : . S. 91-95
vláknina strukoviny tarhana fermentácia
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie strukovín pri príprave fermentovaných produktov na báze cereálii
Papučíková Katarína ; 044250 Magala Michal (škol.)
2015
FCHPT ; 10.06.2015 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=113066
diplomová práca