Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 17  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0009707^"
  1. Estery hrozna a vína / aut. Katarína Furdíková, Tereza Drtilová, Lucia Muchová, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Drtilová Tereza ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Vinařský obzor : . Roč. 111, č. 4 (2018), s. 159-161
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera - comparing three identifiaction methods / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Drtilová Tereza ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    45th Annual Conference on Yeast, 15-18 May 2018, SAS Congress Centre, Smolenice, Slovakia : . S. 46
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Autochtonous strains Saccharomyces cerevisiae isolated from Vitis vinifera in Czech and Slovak Republic / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Muchová, Tereza Drtilová, Petra Olejníková, Katarína Ženišová, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Drtilová Tereza ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Ženišová Katarína Furdíková Katarína ; 044000
    XXVII. konference mladých mikrobiologů Tomáškovy dny 2018, Brno, ČR, 7.-8.6.2018 . S. 79
    yeast wine isolation
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Influence of indigenous yeast strains Saccharomyces cerevisiae on secondary aroma of wine / aut. Lucia Bajnociová, Ivan Špánik, Katarína Makyšová, Tereza Drtilová, Katarína Furdíková
    Muchová Lucia ; 044000  Špánik Ivan ; 041000 Makyšová Katarína ; 041000 Drtilová Tereza ; 040000 Furdíková Katarína ; 044000
    44th Annual Conference on Yeast, May 2-5 2017, Smolenice, Slovakia : . S. 46
    víno prchavý profil GCxGC
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. New strains Saccharomyces cerevisiae isolated from two dofferent Slovak winegrowing regions / aut. Katarína Ďurčanská, Lucia Bajnociová, Petra Olejníková, Fedor Malík, Katarína Furdíková
    Ďurčanská Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Olejníková Petra ; 043000 Malík Fedor ; 044000 Furdíková Katarína ; 044000
    44th Annual Conference on Yeast, May 2-5 2017, Smolenice, Slovakia : . S. 56
    víno kvasinky MALDI-TOF
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Volatile profile of Gewürztraminer - GCxGC fingerprinting / aut. Katarína Furdíková, Katarína Ďurčanská, Lucia Bajnociová, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Ďurčanská Katarína ; 044000 Muchová Lucia ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    40th World Congress of Vine and Wine, May 29th – June 2nd 2017, Sofia, Bulgaria : . S. 370-371
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Investigation of volatile profile of varietal Gewürztraminer wines using two-dimensional gas chromatography / aut. Katarína Furdíková, Lucia Bajnociová, Fedor Malík, Ivan Špánik
    Furdíková Katarína ; 044000  Muchová Lucia ; 044000 Malík Fedor ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 56, iss.1 (2017), s. 73-85
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. Vyššie alkoholy a estery ako súčasť aromatického profilu vína / aut. Tereza Drtilová, Lucia Bajnociová, Ivan Špánik, Katarína Furdíková
    Drtilová Tereza ; 040000  Muchová Lucia ; 044000 Špánik Ivan ; 041000 Furdíková Katarína ; 044000
    Zborník abstraktov XV. vedeckej konferencie študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou . USB kľúč, s. 14
    mušt víno aromatický profil vína komprehensívna dvojdimenzionálna plynová chromatografia
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Charakterizácia aromatického profilu vína počas jeho výroby s využitím komprehensívnej dvojdimenzionálnej plynovej chromatografie / aut. Lucia Bajnociová, Radka Petríková, Katarína Makyšová, Katarína Furdíková, Ivan Špánik
    Bajnociová Lucia ; 044000  Petríková Radka Makyšová Katarína ; 041000 Furdíková Katarína ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Celoslovenská študentská vedecká konferencia Aplikované prírodné vedy 2016, 6. apríla 2016, Trnava : . S. 69-74
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Vyššie alkoholy a estery ako súčasť primárnej a sekundárnej arómy hroznového vína / aut. Tereza Drtilová, Lucia Bajnociová, Ivan Špánik, Katarína Furdíková
    Drtilová Tereza ; 040000  Bajnociová Lucia ; 044000 Špánik Ivan ; 041000 Furdíková Katarína ; 044000
    Chémia a technológie pre život. 18. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 9.11.2016 / . CD-ROM, s. 135-136
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.