Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 38  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0009867^"
  1. Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Lehotová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová
    Valík Ľubomír ; 040270  Lehotová Veronika ; 040270 Urgelová Karla Medveďová Alžbeta ; 040270
    29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů : . S. 89-89
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Kvantitatívna mikrobiologická analýza remeselnej výroby parených syrov / aut. Ľubomír Valík, Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Pavel Ačai
    Valík Ľubomír ; 040270  Lehotová Veronika ; 040270 Antálková Veronika Ačai Pavel ; 046230
    Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin . S. 183-188
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures / aut. Veronika Lehotová, Karla Miháliková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Miháliková Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 42-48
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=201_2020-CJFS
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Quantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 6 (2021), s. 1-16, art.no. 2680
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/6/2680
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Lucia Bírošová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Urgelová Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 144-147
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Co-Cultivation Growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus as Two Common Dairy Contaminants / aut. Alžbeta Medveďová, Romana Györiová, Veronika Lehotová, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Györiová Romana Lehotová Veronika ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 70, iss. 2 (2020), s. 151-157
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Štúdium zákysovej kultúry s potenciálom pre výrobu bezpečných a kvalitných syrov zo surového mlieka / aut. Petra Šipošová, Martina Koňuchová, Monika Trebichavská, Veronika Lehotová, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová
    Šipošová Petra ; 040270  Koňuchová Martina ; 043360 Trebichavská Monika Lehotová Veronika ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Čo nového v mikrobiológii: Mikroorganizmy okolo nás : . S. 35-35
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Microbiological quality assessment of raw milk from a vending machine and of traditional Slovakian pasta filata cheeses / aut. Petra Šipošová, Veronika Lehotová, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová
    Šipošová Petra ; 040270  Lehotová Veronika ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 59, iss. 3 (2020), s. 272-279
    https://www.vup.sk/index.php?mainID=2&navID=36&version=2&volume=59&article=2198
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Mikrobiologická bezpečnosť remeselnej výroby parených syrov / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Barbora Zelmanová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Zelmanová Barbora Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Celostátní přehlídky sýrů 2020 : . S. 39-43
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Behaviour of Staphylococcus aureus and Escherichia coli at the production of traditional stretched cheese from raw milk / aut. Ľubomír Valík, Pavel Ačai, Veronika Antálková, Veronika Lehotová
    Valík Ľubomír ; 040270  Ačai Pavel ; 046230 Antálková Veronika Lehotová Veronika ; 040270
    28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej : . S. 83-83
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok