Výsledky vyhľadávania
- Enzymatická úprava cereálnych surovín ako spôsob prevencie vzniku akrylamidu
Orolínová Martina ; 044000 Ciesarová Zuzana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; Dátum obhajoby : 13.07.2020 ; Študijný odbor : biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=158518
bakalárska práca - Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového v rôznych štádiách zrelosti a ich enzymatická úprava
Židová Lenka ; 044000 Ciesarová Zuzana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; Dátum obhajoby : 13.07.2020 ; Študijný odbor : biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139894
bakalárska práca - Rakytníková šťava ako súčasť fermentovaných výrobkov / aut. Svetlana Schubertová, Zuzana Krepsová, František Kreps, Zuzana Ciesarová
Schubertová Svetlana ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 87-88
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Nové metódy extrakcie antioxidantov z rakytníka rešetliakového / aut. Zuzana Krepsová, František Kreps, Michal Jablonský, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Jablonský Michal ; 049380 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 83-84
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Fermentované potraviny ako nositelia zdravotných benefitov / aut. Zuzana Ciesarová, František Kreps
Ciesarová Zuzana Kreps František ; 040250
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 66-67
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Oxitest na analýzu oxidačnej stability lipidov / aut. František Kreps, Zuzana Krepsová, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
Kreps František ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 85-86
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Why is sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) so exceptional? A review / aut. Zuzana Ciesarová, Michael Murkovic, Karel Cejpek, František Kreps, Blanka Tobolková, Richard Koplík, Elena Belajová, Kristína Kukurová, Ľubomír Daško, Zdeňka Panovská, Diomid Revenco, Zuzana Krepsová
Ciesarová Zuzana Murkovic Michael Cejpek Karel Kreps František ; 040250 Tobolková Blanka Koplík Richard Belajová Elena Kukurová Kristína Daško Ľubomír Panovská Zdeňka Revenco Diomid Krepsová Zuzana ; 040250
Food Research International . Vol. 133, (2020), s. [1-18], art. no. 109170
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996920301952
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch - Stabilita antioxidantov rakytníka rešetliakového (Hippophae rhamnoides)
Smoláriková Erika ; 044000 Ciesarová Zuzana (škol.)
2019
FCHPT ; Dátum obhajoby : 19.06.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135821
bakalárska práca - Charakterizácia kvalitatívnych vlastností cereálnych surovín a výrobkov z nich
Kocianová Mária ; 040270 Ciesarová Zuzana (škol.)
2018
FCHPT ; Dátum obhajoby : 29.05.2018 ; Študijný odbor : 5.2.24. potravinárstvo ; Študijný program : I-VHKP
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131794
diplomová práca - Antioxidačný a antimikrobiálny účinok olejov rakytníka rešetliakového a ich využitie v kozmetike / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Stanislav Sekretár, Zuzana Ciesarová, Kristína Kukurová
Burčová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Schmidt Štefan ; 040250 Sekretár Stanislav ; 040250 Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína
51. seminář o tenzidech a detergentech, Strážnice, ČR, 7. - 9.11. 2018 : . S. 47-60
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií