Výsledky vyhľadávania

  1. Enzymatická úprava cereálnych surovín ako spôsob prevencie vzniku akrylamidu
    Orolínová Martina ; 044000  Ciesarová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 13.07.2020 ; Študijný odbor : biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=158518
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  2. Bioaktívne látky rakytníka rešetliakového v rôznych štádiách zrelosti a ich enzymatická úprava
    Židová Lenka ; 044000  Ciesarová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 13.07.2020 ; Študijný odbor : biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139894
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  3. Rakytníková šťava ako súčasť fermentovaných výrobkov / aut. Svetlana Schubertová, Zuzana Krepsová, František Kreps, Zuzana Ciesarová
    Schubertová Svetlana ; 040250  Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Ciesarová Zuzana
    Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 87-88
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  4. Nové metódy extrakcie antioxidantov z rakytníka rešetliakového / aut. Zuzana Krepsová, František Kreps, Michal Jablonský, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
    Krepsová Zuzana ; 040250  Kreps František ; 040250 Jablonský Michal ; 049380 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
    Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 83-84
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  5. Fermentované potraviny ako nositelia zdravotných benefitov / aut. Zuzana Ciesarová, František Kreps
    Ciesarová Zuzana  Kreps František ; 040250
    Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 66-67
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  6. Oxitest na analýzu oxidačnej stability lipidov / aut. František Kreps, Zuzana Krepsová, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
    Kreps František ; 040250  Krepsová Zuzana ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
    Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 85-86
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  7. Why is sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) so exceptional? A review / aut. Zuzana Ciesarová, Michael Murkovic, Karel Cejpek, František Kreps, Blanka Tobolková, Richard Koplík, Elena Belajová, Kristína Kukurová, Ľubomír Daško, Zdeňka Panovská, Diomid Revenco, Zuzana Krepsová
    Ciesarová Zuzana  Murkovic Michael Cejpek Karel Kreps František ; 040250 Tobolková Blanka Koplík Richard Belajová Elena Kukurová Kristína Daško Ľubomír Panovská Zdeňka Revenco Diomid Krepsová Zuzana ; 040250
    Food Research International . Vol. 133, (2020), s. [1-18], art. no. 109170
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996920301952
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  8. Stabilita antioxidantov rakytníka rešetliakového (Hippophae rhamnoides)
    Smoláriková Erika ; 044000  Ciesarová Zuzana (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 19.06.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135821
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Charakterizácia kvalitatívnych vlastností cereálnych surovín a výrobkov z nich
    Kocianová Mária ; 040270  Ciesarová Zuzana (škol.)
    2018
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 29.05.2018 ; Študijný odbor : 5.2.24. potravinárstvo ; Študijný program : I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=131794
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  10. Antioxidačný a antimikrobiálny účinok olejov rakytníka rešetliakového a ich využitie v kozmetike / aut. Zuzana Burčová, František Kreps, Štefan Schmidt, Stanislav Sekretár, Zuzana Ciesarová, Kristína Kukurová
    Burčová Zuzana ; 040250  Kreps František ; 040250 Schmidt Štefan ; 040250 Sekretár Stanislav ; 040250 Ciesarová Zuzana Kukurová Kristína
    51. seminář o tenzidech a detergentech, Strážnice, ČR, 7. - 9.11. 2018 : . S. 47-60
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    článok

    článok