Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 49  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0016513^"
  1. Stanovenie obsahu aflatoxínu M1 vo vzorkách mlieka slovenského pôvodu / aut. Lukáš Kolarič, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Šimko Peter ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 72-79
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Decrease of cholesterol content in cereal products containing animal-based components / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Anton Gašparík, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Gašparík Anton Šimko Peter ; 040250
    European Food Research and Technology . Vol. 250, iss. 5 (2024), s. 1499-1512
    https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-024-04487-y
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Monitoring obsahu cholesterolu v cereálnych výrobkoch / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 85-91
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Využitie β-cyklodextrínu vo výrobe mlieka a mliečnych výrobkov so zníženým obsahom cholesterolu / aut. Lukáš Kolarič, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Šimko Peter ; 040250
    1. vyd.
    Bratislava, Slovensko : Slovenská chemická knižnica, 2023 . - 114 s.
    ISBN 978-80-8208-096-7
    monografia
    AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    V1 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  5. Bezpečnosť potravín ako limitujúci faktor zdravia obyvateľstva SR / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič
    Šimko Peter ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 103-104
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Zvyšovanie bezpečnosti potravín na základe fyzikálnochemických interakcií nežiadúcich zložiek potravín s molekulami typu "finger print" / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič
    Šimko Peter ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250
    HYGIENA ALIMENTORUM XLIII : . S.
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Development and validation of HPLC-FLD method for aflatoxin M1 determination in milk and dairy products aut. Lukáš Kolarič, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Šimko Peter ; 040250
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 16, iss. 1 (2023), s. 99-108
    https://acs.fchpt.stuba.sk/?id=7&paper=410
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  8. The use of β-cyclodextrin for decreasing the cholesterol content in cereal products / aut. Lukáš Kolarič, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Peter Šimko
    Kolarič Lukáš ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Šimko Peter ; 040250
    EuroFoodChem, 22. kongres . S. 226-226
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Aplikácia β-cyklodextrínu pri znižovaní obsahu cholesterolu vo vaječných melanžiach
    Gašparík Anton ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 29.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169628
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  10. Sledovanie obsahu aflatoxínu M1 v mlieku pomocou HPLC-FLD detekcie
    Kuczorová Šárka ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250 (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=169633
    diplomová práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.