Výsledky vyhľadávania
- Effect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Babulicová Mária
Chemické listy . Vol. 115, iss. 2 (2021), s. 109-114
http://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3794
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Využitie otrúb z rôznych odrôd pšenice pri výrobe pekárenskych výrobkov / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Mária Babulicová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Babulicová Mária
Chemické listy . Vol. 111, iss. 8 (2017), s. 531-535
pšenica pšeničné otruby kvalitatívne parametre
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : Zborník zo 8. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 5. december 2017, Piešťany / ed. Mária Babulicová, Ľubica Malovcová ; rec. Radoslav Bujnovský, Milan Macák
Babulicová, Mária (ed.) Malovcová, Ľubica (ed.) Bujnovský, Radoslav (rec.) Macák, Milan (rec.)
Pestovateľské technológie a ich význam pre prax 8. 5.12.2017 Piešťany
1. vyd.
Piešťany Výskumný ústav rastlinnej výroby 2017 . - 156 s.
ISBN 978-80-89417-75-9
zborník
(1) - článok - Pekárske vlastnosti vybraných pšeničných múk / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová, Soňa Gavurníková
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Babulicová Mária Gavurníková Soňa
Pestovateľské technológie a ich význam pre prax : . S. 115-118
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Potential of bran from various wheat variety for cookies production / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Mária Babulicová, Ľubomír Rückschloss, Veronika Lopatková
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Babulicová Mária Rückschloss Ľubomír Lopatková Veronika
Acta Chimica Slovaca . Vol. 9, no. 2 (2016), s. 95-99
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu