Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0024695^"
  1. Growth of E. coli as affected by temperature and NaCl addition / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Valík Ľubomír ; 040270
    27th International ICFMH Conference, FoodMicro 2022 : . S. 274-274
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Effect of salt and temperature on the growth of Escherichia coli PSII / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Valík Ľubomír ; 040270
    Acta alimentaria : . Vol. 50, iss. 2 (2021), s. 180-188
    https://akjournals.com/view/journals/066/50/2/article-p180.xml
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Stačí pri inhibícii rastu zmena aktivity vody? / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Lucia Vrábová, Petra Šipošová
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Vrábová Lucia Šipošová Petra ; 040270
    Čo nového v mikrobiológii / . S. 28-28
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Vplyv teploty a aktivity vody na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt;
    Kočiš-Kovaľ Martin ; 040270  Medveďová Alžbeta ; 040270 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 24.06.2020 ; potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157683
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Inhibícia rastu mikroorganizmov z hľadiska zmeny aktivity vody / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Lucia Vrábová, Petra Šipošová
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Vrábová Lucia Šipošová Petra ; 040270
    Celostátní přehlídky sýrů 2020 : . S. 44-48
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Use of quantitative and predictive microbiology to increase the hygieniec safety of Slovak cheeses / aut. Alžbeta Medveďová, Adriana Havlíková, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Havlíková Adriana Kočiš-Kovaľ Martin ; 040000 Valík Ľubomír ; 040270
    28. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej : . S. 62-62
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských syrov / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Adriana Havlíková, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin ; 040000 Havlíková Adriana Valík Ľubomír ; 040270
    Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : . S. 141-143
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Dynamika rastu Escherichia coli PSII v mlieku v závislosti od teploty / aut. Martin Kočiš-Kovaľ, Alžbeta Medveďová
    Kočiš-Kovaľ Martin ; 040000  Medveďová Alžbeta ; 040270
    20. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Chémia a technológie pre život, 7.11.2018, Bratislava . S. 256-257
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Vplyv teploty a prídavku soli na dynamiku rastu izolátov E. coli / aut. Petra Šipošová, Martin Kočiš-Kovaľ, Filip Rosskopf, Alžbeta Medveďová
    Šipošová Petra ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin ; 040000 Rosskopf Filip Medveďová Alžbeta ; 040270
    6. ročník vedeckého kongresu Zoonózy, alimentárne nákazy a nákazy z vody a XXIII. Červenkove dni preventívnej medicíny, 15.-17.10.2018, Banská Bystrica : . S. [2]
    E.coli teplota NaCl prediktívna mikrobiológia
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Výskyt mikroorganizmov v balených minerálnych vodách
    Kočiš-Kovaľ Martin ; 040270  Medveďová Alžbeta ; 040270 (škol.)
    2017
    FCHPT ; 12.07.2017 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132709
    bakalárska práca
    kniha

    kniha