Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0031797^"
  1. Výskyt rezistentných baktérií v potravinách určených na priamu spotrebu
    Franko Tomáš ; 040270  Bírošová Lucia ; 040270 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 23.06.2020 ; potravinárstvo ; I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150717
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Prítomnosť rezistentných baktérií v potravinách typu „sushi“ / aut. Monika Krahulcová, Tomáš Franko, Klára Cverenkárová, Lucia Bírošová
    Krahulcová Monika ; 040270  Franko Tomáš Cverenkárová Klára ; 040270 Bírošová Lucia ; 040270
    Čo nového v mikrobiológii: Mikroorganizmy okolo nás : . S. 23-23
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Antibiotic resistant bacteria in smoothie drinks / aut. Monika Krahulcová, Lucia Birošová, Tomáš Franko, Barbora Micajová, Kristína Lépesová, Petra Olejníková
    Krahulcová Monika ; 040270  Birošová Lucia ; 040270 Franko Tomáš ; 040000 Micajová Barbora ; 040000 Lépesová Kristína ; 040270 Olejníková Petra ; 043000
    IC2AR 2019, 3rd International Caparica Conference in Antibiotic Resistance 2019 : . S. 152
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Výskyt rezistentných baktérií voči antibiotikám v potravinách určených na priamu spotrebu / aut. Tomáš Franko, Monika Krahulcová, Lucia Birošová
    Franko Tomáš ; 040000  Krahulcová Monika ; 040270 Birošová Lucia ; 040270
    Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : . S. 68-70
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Mikrobiologická bezpečnosť čerstvých ovocných a zeleninových nápojov / aut. Tomáš Franko, Lucia Birošová
    Franko Tomáš ; 040000  Birošová Lucia ; 040270
    20. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Chémia a technológie pre život, 7.11.2018, Bratislava . S. 262 - 263
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Mikrobiologická bezpečnosť čerstvých ovocných a zeleninových štiav
    Franko Tomáš ; 040270  Bírošová Lucia ; 040270 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 20.06.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; B-VYKOZ

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132790
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.