Výsledky vyhľadávania
- Využitie rakytníkovej šťavy na prípravu fermentovaných ovocných nápojov
Schubertová Svetlana ; 040250 Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; Dátum obhajoby : 25.06.2020 ; Študijný odbor : potravinárstvo ; Študijný program : I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150841
diplomová práca - Rakytníková šťava ako súčasť fermentovaných výrobkov / aut. Svetlana Schubertová, Zuzana Krepsová, František Kreps, Zuzana Ciesarová
Schubertová Svetlana ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 87-88
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Nové metódy extrakcie antioxidantov z rakytníka rešetliakového / aut. Zuzana Krepsová, František Kreps, Michal Jablonský, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Jablonský Michal ; 049380 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 83-84
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Oxitest na analýzu oxidačnej stability lipidov / aut. František Kreps, Zuzana Krepsová, Svetlana Schubertová, Zuzana Ciesarová
Kreps František ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250 Ciesarová Zuzana
Trendy v potravinárstve . Roč. 25, č. 2 (2020), s. 85-86
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch - Vplyv biologicky aktívnych látok v kôre smreka obyčajného (Picea abies) na bunkové línie B16 a L1210 / aut. Marianna Potočňáková, Lívia Janotková, Svetlana Schubertová, František Kreps, Zuzana Krepsová, Aleš Ház, Katarína Utekalová, Soňa Jantová
Potočňáková Marianna ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250 Kreps František ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Ház Aleš ; 049380 Utekalová Katarína Jantová Soňa ; 043000
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 165-172
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách - Rakytník rešetliakový ako zdroj antioxidačne aktívnych látok / aut. Zuzana Krepsová, František Kreps, Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, Svetlana Schubertová
Krepsová Zuzana ; 040250 Kreps František ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Potočňáková Marianna ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 149-154
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách - Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov / aut. František Kreps, Zuzana Krepsová, Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, Svetlana Schubertová
Kreps František ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Potočňáková Marianna ; 040250 Schubertová Svetlana ; 040250
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 144-148
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách - Vplyv prídavku rakytníkovej šťavy na rast potravinársky významných mikrobiálnych kultúr / aut. Svetlana Schubertová, Zuzana Krepsová, Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, František Kreps
Schubertová Svetlana ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Potočňáková Marianna ; 040250 Kreps František ; 040250
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 173-179
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách - Aflatoxíny a oxidačný stres
Schubertová Svetlana ; 043000 Kaliňáková Barbora ; 043000 (škol.)
2018
FCHPT ; Dátum obhajoby : 19.06.2018 ; Študijný odbor : 5.2.24. potravinárstvo ; Študijný program : B-VYKOZ
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132770
bakalárska práca