Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0034117^"
  1. Ignition of Polymers / aut. Peter Rantuch
    Rantuch Peter ; 065300 
    1. vyd.
    Cham : Springer Nature, 2022 . - 116 s.
    ISBN 978-3-031-130-81-6. -- ISBN 978-3-031-130-82-3 (e-book)
    ISSN 2364-1878
    time to ignition external heat flux fire safety thermal degradation critical heat flux thermal response parameter
    https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-031-13082-3
    monografia
    AAA - Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách
    V1 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha

  2. Comparison of ignition parameters of oven-dried and non-dried OSB
    Rantuch Peter ; 065000  Hladová Martina ; 065000 Martinka Jozef ; 065300 Kobetičová Hana ; 065300
    Delta . Vol. 13, iss. 1 (2019), s. 63-79
    oriented strand boards time to ignition critical heat flux
    https://kpo.tuzvo.sk/sites/default/files/delta_131_19_59_1.pdf
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Critical heat flux determination of electric cable insulation / aut. Peter Rantuch, Tomáš Štefko, Jozef Martinka
    Rantuch Peter ; 065000  Štefko Tomáš ; 065000 Martinka Jozef ; 065300
    Vedecké práce MtF STU v Bratislave so sídlom v Trnave. Research papers Faculty of Materials Science and Technology Slovak University of Technology in Trnava . Vol. 26, no. 42 (2018), s. 11-20
    cone calorimeter time to ignition critical heat flux
    https://www.mtf.stuba.sk/buxus/docs/doc/casopis_Vedecke_prace/42/2_Rantuch_Stefko_Martinka.pdf
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.