Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0040064^"
  1. Application of texture profile analysis for evaluation of baked rolls produced from slovak wheat varieties / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 286-289
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Hodnotenie inovovaných vegánskych výrobkov na báze hrachu / aut. Ladislav Staruch, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Magdaléna Takáčová
    Staruch Ladislav ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 40250 Takáčová Magdaléna
    Bezpečnosť a kvalita potravín . S. 348-353
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Hodnotenie reologických charakteristík kompozitných múčnych zmesí s prídavkom lupiny / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2023 . S. [1-1]
    https://www.preveda.sk/abstrakt/hodnotenie-reologickych-charakteristik-kompozitnych-mucnych-zmesi-s-pridavkom-lupiny
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Využitie tekutých sladidiel ako náhrady sacharózy v sušienkach / aut. Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Katarína Haukszová, Tatiana Holkovičová
    Minarovičová Lucia ; 040250  Lauková Michaela ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Haukszová Katarína Holkovičová Tatiana ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 279-286
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na termomechanické vlastnosti pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Daniela Oslacká
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Oslacká Daniela
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 230-235
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Možnosti využitie alternatívnych surovín na zvýšenie nutričnej hodnoty cereálnych produktov / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín. Zborník vedeckých prác . S. 236-241
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Možnosti zvýšenia obsahu bielkovín v cereálnych produktoch / aut. Bence Bartos, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová
    Bartos Bence ; 040000  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 261-262
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Utilization of Opuntia as an alternative ingredient in value added bread and pasta products / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Acta Chimica Slovaca . Vol. 16, iss. 1 (2023), s. 47-61
    https://sciendo.com/article/10.2478/acs-2023-0005
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Potential of quinoa for production of new non-dairy beverages with reduced glycemic index / aut. Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Jarmila Hojerová, Gabriel Greif, Dominika Ťažká
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Holkovičová Tatiana ; 040200 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Ťažká Dominika
    Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences . Vol. 12, iss. 6 (2023), s. [2-6]
    https://office2.jmbfs.org/index.php/JMBFS/article/view/9885
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na reologické charakteristiky pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2022 . S. [1-2]
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.