Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0048311^"
  1. Extrakty moruše čiernej (Morus nigra L.) a moruše bielej (Morus alba L.) a ich možnosti pri fortifikácii sušienok
    Kocúrová Natália ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 01.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163670
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Zdraviu prospešné látky moruše / aut. František Kreps, Kristína Lovasová, Katarína Medveďová, Natália Kocúrová
    Kreps František ; 040250  Lovásová Kristína ; 040250 Medveďová Katarína Kocúrová Natália
    Trendy v potravinárstve . Roč. 27, č. 2 (2022), s. 103-104
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Antioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov / aut. Marianna Potočňáková, Natália Kocúrová, Lenka Nahliková, Lívia Janotková, František Kreps
    Potočňáková Marianna ; 040250  Kocúrová Natália Nahliková Lenka ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Kreps František ; 040250
    Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin . S. 367-375
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Tokoferoly v rastlinnej biomase
    Kocúrová Natália ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144555
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.