Výsledky vyhľadávania
- Extrakty moruše čiernej (Morus nigra L.) a moruše bielej (Morus alba L.) a ich možnosti pri fortifikácii sušienok
Kocúrová Natália ; 040250 Kreps František ; 040250 (škol.)
2022
FCHPT ; 01.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163670
diplomová práca - Zdraviu prospešné látky moruše / aut. František Kreps, Kristína Lovasová, Katarína Medveďová, Natália Kocúrová
Kreps František ; 040250 Lovásová Kristína ; 040250 Medveďová Katarína Kocúrová Natália
Trendy v potravinárstve . Roč. 27, č. 2 (2022), s. 103-104
článok z periodika
BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu - Antioxidačná kapacita extraktov zo sušených plodov / aut. Marianna Potočňáková, Natália Kocúrová, Lenka Nahliková, Lívia Janotková, František Kreps
Potočňáková Marianna ; 040250 Kocúrová Natália Nahliková Lenka ; 040250 Janotková Lívia ; 040250 Kreps František ; 040250
Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin . S. 367-375
článok zo zborníka
BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka - Tokoferoly v rastlinnej biomase
Kocúrová Natália ; 040250 Kreps František ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144555
bakalárska práca