Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0048319^"
  1. Analýza oleozómov rakytníka rešetliakového (Hippophae rhamnoides L.)
    Hollosyová Katarína ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 01.06.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163667
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Analýza obsahu vybraných izomérov tokoferolu a karotenoidov v oleozómovej frakcii / aut. Lívia Janotková, Katarína Hollosyová, Lenka Nahliková, Marianna Potočňáková, František Kreps
    Janotková Lívia ; 040250  Hollosyová Katarína Nahliková Lenka ; 040250 Potočňáková Marianna ; 040250 Kreps František ; 040250
    Ingrovy dny 2022, sborník 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin . S. 271-283
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Vplyv pasterizácie na degradáciu fenolických látok
    Hollosyová Katarína ; 040250  Burčová Zuzana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=141753
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.