Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0094751^"
  1. Strukoviny vo funkčných potravinách: prínosy a riziká
    Vavrová Veronika ; 040270  Ciesarová Zuzana (škol.)
    2023
    FCHPT ; 30.05.2023 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=172837
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Chyby a falšovanie čokoládových cukroviniek
    Vavrová Veronika ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 23.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144569
    bakalárska práca
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.