Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0097431^"
  1. Prostory pro gastronomii / aut. Zbyšek Stýblo, Zdeněk Lipš ; rec. Ivan Gürtler, Antonín Pokorný
    Stýblo Zbyšek  Lipš Zdeněk Gürtler Ivan (rec.) Pokorný Antonín (rec.)
    1. vydanie
    Praha : ČVUT v Prahe, Česká technika - nakladatelství ČVUT, 2021 . - 452 s.
    ISBN 978-80-01-06719-2
    gastronómia dejiny typológia budov reštaurácie kaviarne bary nábytok architektonický priestor občianske budovy
    príručka
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FAR4100
    Prostory pro gastronomii

    kniha

  2. Krajiny prostřených i prázdných stolů II. : Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / ed. Blanka Jedličková ; ed. Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha
    Jedličková Blanka (ed.)  Lenderová Milena (ed.) Kouba Miroslav (ed.) Říha Ivo (ed.)
    1. vydanie
    Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017 . - 332 s.
    ISBN 978-80-7560-087-5
    gastronómia 19. storočie jedlo kultúra interdisciplinárny prístup zvyky dejiny
    zborník (príspevkov)
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FAR0001
    kniha

    kniha

  3. Krajiny prostřených i prázdných stolů I. : Evropská gastronomie v proměnách staletí / ed. Blanka Jedličková ; ed. Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha
    Jedličková Blanka (ed.)  Lenderová Milena (ed.) Kouba Miroslav (ed.) Říha Ivo (ed.)
    1. vydanie
    Pardubice : Univerzita Pardubice, 2016 . - 345 s.
    ISBN 978-80-7560-026-4
    gastronómia jedlo zvyky dejiny každodennosť sociálne aspekty kultúra
    zborník (príspevkov)
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FAR0001
    Krajiny prostřených i prázdných stolů I

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.