Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0103448^"
  1. Výber vhodnej techniky a podmienok pre extrakciu kumarínu zo vzoriek raňajkovej kaše s obsahom škorice / aut. Petra Lišková, Katarína Hroboňová
    Lišková Petra ; 040000  Hroboňová Katarína ; 041000
    SEMMLAD 2023, Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie / . S. 33-34
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Determination of coumarin in bakery products by HPLC combined with green extraction systems / aut. Katarína Hroboňová, Petra Lišková, Diana Zsilinszká
    Hroboňová Katarína ; 041000  Lišková Petra ; 040000 Zsilinszká Diana ; 040000
    Česká chromatografická škola HPLC cz 2023 . S. [1-1]
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Extrakcia kumarínu z potravinovej vzorky obsahujúcej škoricu s použitím ekologicky akceptovateľných rozpúšťadiel / aut. Petra Lišková, Katarína Hroboňová
    Lišková Petra ; 040000  Hroboňová Katarína ; 041000
    Chémia a technológie pre život, 25. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 29-30
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Využitie ekologicky prijateľných rozpúšťadiel pre extrakciu látok zo zložitých vzoriek
    Lišková Petra ; 041000  Hroboňová Katarína ; 041000 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 20.06.2022 ; chemické inžinierstvo a technológie, chémia ; B-CHEMAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=156988
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Využitie UAE a MAE na extrakciu kumarínu zo vzoriek pekárenských výrobkov s obsahom škorice / Diana Zsilinszká, Katarína Hroboňová, Petra Lišková
    Zsilinszká Diana ; 040000  Hroboňová Katarína ; 041000 Lišková Petra ; 040000
    Chémia a technológie pre život, 24. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou : . S. 9-10
    článok zo zborníka
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Výber podmienok pre extrakciu kumarínu podporenú mikrovlnným a ch použitie v analýze potravinových výrobkov s obsahom škorice / aut. Petra Lišková, Katarína Hroboňová
    Lišková Petra  Hroboňová Katarína ; 041000
    Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022 . S. 15-16
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.