Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0104862^"
  1. Anti-oxidant potential of plants and probiotic spp. in alleviating oxidative stress induced by H2O2 / aut. Harsh Kumar, Rajni Dhalaria, Shivani Guleria, Richard Cimler, Ruchi Sharma, Shahida Anusha Siddiqui, Marián Valko, Eugenie Nepovimova, Daljeet Singh Dhanjal, Reena Singh, Vijay Kumar, Narinder Verma, Talwinder Kaur, Sivakumar Manickam, Suliman Y Alomar, Kamil Kuča
    Kumar Harsh  Dhalaria Rajni Guleria Shivani Cimler Richard Sharma Ruchi Siddiqui Shahida Anusha Valko Marián ; 045210 Nepovimova Eugenie Dhanjal Daljeet Singh Singh Reena Kumar Vijay Pathera Ashok Kumar Verma Narinder Kaur Talwinder Manickam Sivakumar Alomar Suliman Y. Kuča Kamil
    Biomedicine & Pharmacotherapy . Vol. 165, (2023), s. [1-13], art. no. 115022
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0753332223008120
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Antioxidative potential of Lactobacillus sp. in ameliorating D-galactose-induced aging / Harsh Kumar, Kanchan Bhardwaj, Marián Valko, Suliman Y Alomar, Saleh Hamad Amad Alwasel, Natalia Cruz-Martins, Daljeet Singh Dhanjal, Reena Singh, Kamil Kuca, Rachna Verma, U Dinesh Kumar
    Kumar Harsh  Bhardwaj Kanchan Valko Marián ; 045210 Alomar Suliman Y. Alwasel Saleh Hamad Amad Cruz-Martins Natalia Dhanjal Daljeet Singh Singh Reena Kuca Kamil Verma Rachna Kumar U Dinesh
    Applied Microbiology and Biotechnology . Vol. 106, iss. 13-16 (2022), s. 4831-4843
    Aging antioxidant D-galactose Metabolites Oxidative stress Lactobacillus
    https://link.springer.com/article/10.1007/s00253-022-12041-7
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.