Výsledky vyhľadávania
- Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS / aut. Jaroslav Blaško, Žofia Nižnanská, Róbert Kubinec, Ľubomír Mikuláš, Ľuboš Nižnanský, Janka Kubincová, Marek Kunštek, Ľubomíra Duháčková, Rastislav Hrčka, Juraj Kabát, Ľudmila Gabrišová, Jozef Šidlo, Alexandra Hengerics Szabó
Blaško Jaroslav Nižnanská Žofia Kubinec Róbert Mikuláš Ľubomír Nižnanský Ľuboš Kubincová Janka Kunštek Marek Duháčková Ľubomíra Hrčka Rastislav Kabát Juraj Gabrišová Ľudmila ; 020040 Šidlo Jozef Hengerics Szabó Alexandra
Journal of Food Composition and Analysis . Vol. 114, (2022), s. 7, art. no 4733
rýchla príprava vzorky bez extrakcie in situ silylácia HMDS kapsaicíny v jedle GC-MS fast sample preparation without extraction in situ silylation capsaicinoids in food
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu