Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 1  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth 0104958^"
  1. Simple, fast method for the sample preparation of major capsaicinoids in ground peppers, in potato chips and chilli sauces and their analysis by GC-MS / aut. Jaroslav Blaško, Žofia Nižnanská, Róbert Kubinec, Ľubomír Mikuláš, Ľuboš Nižnanský, Janka Kubincová, Marek Kunštek, Ľubomíra Duháčková, Rastislav Hrčka, Juraj Kabát, Ľudmila Gabrišová, Jozef Šidlo, Alexandra Hengerics Szabó
    Blaško Jaroslav  Nižnanská Žofia Kubinec Róbert Mikuláš Ľubomír Nižnanský Ľuboš Kubincová Janka Kunštek Marek Duháčková Ľubomíra Hrčka Rastislav Kabát Juraj Gabrišová Ľudmila ; 020040 Šidlo Jozef Hengerics Szabó Alexandra
    Journal of Food Composition and Analysis . Vol. 114, (2022), s. 7, art. no 4733
    rýchla príprava vzorky bez extrakcie in situ silylácia HMDS kapsaicíny v jedle GC-MS fast sample preparation without extraction in situ silylation capsaicinoids in food
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.