Výsledky vyhľadávania

  1. Spotreba mäsa, mäsových výrobkov a rýb u obyvateľstva SR / aut. Ladislav Staruch, Igo Kajaba, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; 040250  Kajaba Igo Mati Marcel
    Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : . S. 26-39
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  2. The benefits of probiotic Lactobacillus paracasei LPC-37 in fermented sausages / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati
    Staruch Ladislav ; 040250  Mati Marcel ; 040250
    Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / . S. 149-155
    článok zo zborníka
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  3. Sledovanie vplyvu Lactobacillus Paracasei LCP-37 na technologické vlastnosti fermentovaných salám Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovicova, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 040250  Magala Michal ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    PRAGUE 6 CHEMICKE LISTY 2016
    Chemické listy . Vol. 110, iss. 1 (2016), s. 59-63
    ISSN 0009-2770
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000372100400010
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Využitie probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov.
    Mati Marcel ; 044250  Karovičová Jolana (škol.)
    2015
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 06.08.2015 ; Študijný odbor : 5.2.22. chémia a technológia poživatín ; Študijný program : D-CTPO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=89460
    dizertačná práca
    kniha

    kniha

  5. Analýza nutrične významných parametrov v šalátoch s obsahom treskovitých rýb / aut. Ladislav Staruch, Marcel Mati, Andrea Borchová, Tereza Hanusková
    Staruch Ladislav ; 044250  Mati Marcel ; 044250 Borchová Andrea ; 044250 Hanusková Terézia ; 044250
    Hygiena alimentorum XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso : . S. 273-276
    ryby výživa mastné kyseliny bielkoviny analýza
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  6. Vplyv Lactobacillus paracasei na zloženie mastných kyselín vo fermentovanom mäsovom výrobku / aut. Marcel Mati, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 044250  Staruch Ladislav ; 044250
    Laboralim 2015 : . S. 194-199
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  7. The influence of Lactobacillus Paracasei LPC-37 on selected properties of fermented sausages, Mati M. / Marcel Mati, Michal Magala, Jolana Karovičová, Ladislav Staruch
    Mati Marcel ; 044250  Magala Michal ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Staruch Ladislav ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 9, no. 1 (2015), online, s. 58-65
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84930945770&origin=inward
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. Use of NMR spectroscopy in the analysis of carnosine and free amino acids in fermented sausages during ripening / Marcel Mati, Ladislav Staruch, Michal Soral
    Mati Marcel ; 044250  Staruch Ladislav ; 044250 Šoral Michal ; 040630
    BERLIN WALTER DE GRUYTER GMBH 2015
    Chemical Papers / . Vol. 69, iss. 10 (2015), s. 1319-1324
    ISSN 0366-6352
    INDUCED FLUORESCENCE DETECTION * NUCLEAR-MAGNETIC-RESONANCE * HIGH-FIELD NMR * CAPILLARY-ELECTROPHORESIS * H-1-NMR SPECTROSCOPY * PROTEOLYTIC CHANGES * STARTER CULTURES * MEAT-PRODUCTS * PORK MEAT * BEEF
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000358418600006
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  9. Karnozín - kvalitatívne zastúpenie a význam v mäse
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Maso . Roč. 25, č. 3 (2014), s. 53-55
    článok z periodika
    BDE - 12/Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  10. Výskyt a význam karnozínu v mäse
    Staruch Ladislav ; C4250  Mati Marcel ; C4250
    Sborník XL. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2014, 5. března 2014, Brno . s. 369-377
    karnozín mäso mäsové výrobky
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    článok

    článok