Výsledky vyhľadávania
- Cereal beta-glucans and their Significance for the Preparation of Functional Foods - A Review
Havrlentová Michaela Petruláková Zuzana Burgárová Alena Gago František Hlinková Andrea Šturdík Ernest ; C3360
Czech Journal of Food Sciences . Vol. 29, Iss. 1 (2011), s.1-14
cereals oats beta-glucans fibres functional food health benefit application
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Chemometric analysis of wheat as a feedstock for biofuel pruduction
Jurovatá Jana Gago František Kraic Filip Šramková Zuzana ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
3rd IFSDAA International Seminar on Crop Science For Food Security, 2010, Szeged, Hungary : . s.33
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Content of Selected Nutrition and Health Benefit Components in the Wheat Varieties
Jurovatá Jana Gago František Šramková Zuzana ; C3360 Kraic Filip Šturdík Ernest ; C3360
14th International Biotechnology Symposium and Exhibition, September 14-18, 2010, Riminy-Italy . s.P-F61
článok zo zborníka
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Content of selected nutrition and health benefit components in the wheat varieties
Jurovatá Jana Gago František Šramková Zuzana ; C3360 Kraic Filip Šturdík Ernest ; C3360
Journal of Biotechnology . Vol. 150 (2010), s.319
článok z periodika
AEG - 12/Stručné oznámenia, abstrakty vedeckých prác v zahraničných karentovaných časopisoch ; 13/Abstrakty vedeckých prác v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu