Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu116548^"
  1. Vybrané lipidy semien maku siateho pestované na Slovensku
    Hlinková Andrea  Havrlentová Michaela Bednárová Adriana Muchová Darina Šupová Eva Čertík Milan ; C4310
    Mak siaty pre Slovensko. Zborník z 5. odborného seminára, Piešťany, 13. november 2013 . s.25-28
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Characterization of Slovenian coal and estimation of coal heating value based on proximate analysis using regression and artificial neural networks
    Kavsek Darja  Bednárová Adriana Biro Misa
    Central European Journal of Chemistry . Vol. 11, Iss. 9 (2013), s.1481-1491
    článok z periodika
    článok

    článok

  3. Effect of animal age and gender on fatty acid and elemental composition in Austrian beef applicable for authentication purposes
    Bednárová Adriana  Mocák Ján Gössler Walter Velik Margit Kaufmann Josef Staruch Ladislav ; C4250
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.274-283
    beef chemical composition fatty acids elemental composition cattle age ANOVA multivariate data analysis
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Authentication of austrian beef samples by elemental and fatty acid composition
    Bednárová Adriana  Mocák Ján ; C1180 Gössler W. Velik Margit Staruch Ladislav ; C4250
    Laboralim 2012 - Zborník vedeckých prác : . s.106-109
    beef fatty acids multivariate analysis
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.