Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 251  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu12148^"
  1. Cereal Functional Components in the Prevention of Lifestyle Diseases /
    Marko Andrea ; 043360  Rakická Milada ; 043360 Šturdík Ernest ; 043360
    PRAGUE 6 : CHEMICKE LISTY, 2015
    Chemické listy . Vol. 109, iss. 1 (2015), s. 21-28
    ISSN 0009-2770
    DIETARY FIBER * INSULIN RESPONSES * HUMAN HEALTH * PHYTOCHEMICALS * PRODUCTS * GRAINS * ANTIOXIDANTS * INGREDIENTS * CHOLESTEROL * FRACTIONS
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000351937400005
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  2. The Influence of Bacteria of Lactic Acid Fermentation on Chemical Composition of Food / M Rakicka, A Marko, E Sturdik, M Danihelova, S Mosovska, L Jurikova
    Rakická Milada ; 043360  Marko Andrea ; 043360 Šturdík Ernest ; 043360 Danihelová Martina ; 043360 Mošovská Silvia ; 040270 Juríková Lucia ; 043360
    PRAGUE 6 : CHEMICKE LISTY, 2015
    Chemické listy . Vol. 9, iss. 5 (2015), s. 371-376
    ISSN 0009-2770
    HEALTH-BENEFITS * CHEESE PRODUCTS * METABOLISM * SOURDOUGH * CARBOHYDRATE * CULTURES
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000357342700006
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Fermentácia baktériami mliečneho kysnutia ako prostriedok ovpylvňovania obsahu sacharidov a ďaľších nutrientov potravín
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    XXIV. Diabetologické dni s medzinárodnou účasťou, 5.-7. jún 2014, Štrbské pleso . s. 59
    fermentácia nutričné zloženie cereálie
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Lactic acid fermentation of cereal substrates in nutritional perspective
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    International Journal of Research in Chemistry and Environment [elektronický zdroj] . Vol. 4, iss. 4 (2014), online, p. 80-92
    fermentation nutritional composition cereals lactobacillus plantarum
    http://www.ijrce.org/back_details.php?id=192
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  5. Chlieb na báze farebných pšeníc so zvýšeným obsahom zdraviu prospešných látok : Úžitkový vzor č. 6630
    Šturdík Ernest ; C3360  Dodok Ladislav ; C3360 Saxa Vojtech Duchoňová Lenka
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2014 . - 3 s
    patentový spis
    AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    D1 - Dokument práv duševného vlastníctva
    kniha

    kniha

  6. Novel cereal fibre drink as a tool for civilisation disease prevention
    Mikušová Lucia ; C3360  Ciesarová Zuzana Hromádková Zdena Valachovičová Martina Penesová Adela Kajaba Igo Holubková Andrea ; C3360 Krajčíová Ľubica Mislovičová Danica Bobrík Miroslav ; C340 Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 357-366
    zdraviu prospešné cereálne výrobky vláknina nápoj prevencia ochorení intervenčná štúdia
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  7. Fermentácia ako spôsob znižovania obsahu sacharidov v cereáliách v dietetickej liečbe diabetu
    Rakická Milada ; C3360  Marko Andrea ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360 Vlček Miroslav Penesová Adela
    XXIV. Diabetologické dni s medzinárodnou účasťou, 5.-7. jún 2014, Štrbské pleso . s. 77
    diabetes mellitus cereálie sacharidy
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Inhibition of 12/15 lipoxygenase by curcumin and an extract from Curcuma longa L.
    Bezáková Lýdia  Košťálová Daniela Obložinský Marek Hoffman Peter Pekárová Mária Pekárová Renáta Kollárová Renáta Holková Ivana Mošovská Silvia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Česká a Slovenská farmacie . Roč. 63, č. 1 (2014), s. 26-31
    Curcuma longa L. curcumin Linoleic acid Lipoxygenase inhibition Turmeric extractturmeric extractTurmeric extract
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  9. Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Vplyv ferementácie baktériami mliečneho kysnutia na zmenu nutričných parametrov vybranej pseudocereálie
    Rakická Milada ; C3360  Marko Andrea ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014 : . online, [1] s.
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.