Výsledky vyhľadávania
- Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
Mikušová Lucia ; C3360 Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
článok z periodika
ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Polyphenol fatty acid esters as serine protease inhibitors: A quantum-chemical QSAR analysis
Viskupičová Jana ; C3360 Danihelová Martina ; C3360 Májeková Magdaléna Liptaj Tibor ; C1630 Šturdík Ernest
Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry . Vol. 27, Iss. 6 (2012), s.800-809
Rutin Phloridzin Esculin Serine proteases Quantum-chemical calculations
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Diversity of seed storage proteins in common wheat (Triticum aestivum L.)
Šramková Zuzana ; C3360 Gregová Edita Šliková Svetlana Šturdík Ernest
Nutrition Research Reviews . Vol. 9, Iss. 2 (2011), s.256-259
high-molecular weight-glutenin subunits quality sodium dodecyl sulphate-polyacrylamide gel electrophoresis Triticum aestivum L wheat
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu