Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu137332^"
  1. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Polyphenol fatty acid esters as serine protease inhibitors: A quantum-chemical QSAR analysis
    Viskupičová Jana ; C3360  Danihelová Martina ; C3360 Májeková Magdaléna Liptaj Tibor ; C1630 Šturdík Ernest
    Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry . Vol. 27, Iss. 6 (2012), s.800-809
    Rutin Phloridzin Esculin Serine proteases Quantum-chemical calculations
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Diversity of seed storage proteins in common wheat (Triticum aestivum L.)
    Šramková Zuzana ; C3360  Gregová Edita Šliková Svetlana Šturdík Ernest
    Nutrition Research Reviews . Vol. 9, Iss. 2 (2011), s.256-259
    high-molecular weight-glutenin subunits quality sodium dodecyl sulphate-polyacrylamide gel electrophoresis Triticum aestivum L wheat
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.