Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu139256^"
  1. Výskum príčin vzniku geometrických odchýlok pri výrobe bezšvíkových rúr a ich technologická dedičnosť s dôrazom na tvarovú stabilitu presných rúr ťahaných za studena s využitím metrologických systémov / aut. Marcela Kusalová, Ladislav Morovič
    Kusalová Marcela  Morovič Ladislav ; 063200
    2. Strategický seminár na podporu spolupráce medzi akadémiou - univerzitami - priemyslom : . S. 45
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Analýza drsnosti obrobenej plochy pri sústružení ocele v kalenom stave použitím nástroja s geometriou Xcel
    Kusalová Marcela ; 063000  Samardžiová Michaela ; 063000 (škol.)
    2016
    MTF ; 09.06.2016 ; 5.2.51. výrobné technológie ; I-OAT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=132148
    diplomová práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  3. Analýza drsnosti obrobenej plochy pri sústružení ocele v kalenom stave použitím nástroja / aut. Michaela Samardžiová, Marcela Kusalová
    Samardžiová Michaela ; 063000  Kusalová Marcela
    Centrum excelentnosti 5-osového obrábania . CD-ROM, s. 62-78
    sústruženie rezný klin drsnosť povrchu
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Použitie delených škrupinových foriem v zlievarenstve
    Kusalová Marcela ; M  Šuba Roland (škol.) ; M3000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UVTE, 2014
    MTF ; 26.06.2014 ; 178 . - 51s CD
    výrobné technológie Production Technologies
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=112364
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.