Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 301  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu34459^"
  1. Effect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Babulicová Mária
    Chemické listy . Vol. 115, iss. 2 (2021), s. 109-114
    http://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3794
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content / aut. Lukáš Kolarič, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová
    Kolarič Lukáš ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 044250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Journal of Texture Studies . Vol. 51, iss. 3 (2020), s. 464-474
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Aplikácia vodných extraktov získaných z mrlíka čilského pri výrobe nových druhov fermentovaných nápojov
    Budayová Jana ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 22.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150869
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  4. Využitie stévie cukrovej pri výrobe nealkoholických nápojov
    Urbliková Melánia ; 040200  Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139941
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Utilisation of quinoa for development of fermented beverages / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 465-472
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Karovičová Jolana ; 044250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 133-136
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Využitie metódy kapilárnej izotachoforézy pri vývoji nových druhov fermentovaných cereálnych nápojov
    Bérešová Jana ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 22.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150692
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Nežiadúce zlúčeniny v potravinách a súčasné možnosti ich odstraňovania / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková
    Šimko Peter ; 040250  Kolarič Lukáš ; 040250 Karovičová Jolana ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 87-90
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 170-177
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
    Lauková Michaela ; 040250  Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
    Potravinárstvo . Vol. 13, iss. 1 (2019), s. 109-115
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.