Výsledky vyhľadávania
- Effect of Wheat Bran Stabilization on Qualitative Parameters of Bakery Products / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Mária Babulicová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Babulicová Mária
Chemické listy . Vol. 115, iss. 2 (2021), s. 109-114
http://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3794
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content / aut. Lukáš Kolarič, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová
Kolarič Lukáš ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 044250 Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
Journal of Texture Studies . Vol. 51, iss. 3 (2020), s. 464-474
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Aplikácia vodných extraktov získaných z mrlíka čilského pri výrobe nových druhov fermentovaných nápojov
Budayová Jana ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; 22.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150869
diplomová práca - Využitie stévie cukrovej pri výrobe nealkoholických nápojov
Urbliková Melánia ; 040200 Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; 14.07.2020 ; potravinárstvo ; B-POVYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=139941
bakalárska práca - Utilisation of quinoa for development of fermented beverages / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
Karovičová Jolana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 465-472
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 044250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 133-136
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Využitie metódy kapilárnej izotachoforézy pri vývoji nových druhov fermentovaných cereálnych nápojov
Bérešová Jana ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 (škol.)
2020
FCHPT ; 22.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150692
diplomová práca - Nežiadúce zlúčeniny v potravinách a súčasné možnosti ich odstraňovania / aut. Peter Šimko, Lukáš Kolarič, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková
Šimko Peter ; 040250 Kolarič Lukáš ; 040250 Karovičová Jolana ; 044250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250
Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 87-90
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 170-177
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality / aut. Michaela Lauková, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Zlatica Kohajdová
Lauková Michaela ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250
Potravinárstvo . Vol. 13, iss. 1 (2019), s. 109-115
článok z periodika
ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu