Výsledky vyhľadávania

  1. Selection and Characterisation of Yeast for Low-Alcoholic Beer Production
    Vaštík Peter ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2020
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 23.06.2020 ; Študijný odbor : biotechnológie ; Študijný program : I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150821
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Production and characterisation of non-alcoholic beer using special yeast / aut. Peter Vaštík, Daniela Šmogrovičová, Valentína Kafková, Pavol Sulo, Katarína Furdíková, Ivan Špánik
    Vaštík Peter ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 Kafková Valentína Sulo Pavol Furdíková Katarína ; 044000 Špánik Ivan ; 041000
    Kvasný průmysl . Vol. 66, iss. 5 (2020), s. 336-344
    https://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/227
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    článok

    článok

  3. Recent developments in high gravity beer-brewing / aut. Pradeep Puligundla, Daniela Šmogrovičová, Chulkyoon Mok, Vijaya Sarathi Reddy Obulam
    Puligundla Pradeep  Šmogrovičová Daniela ; 044000 Mok Chulkyoon Obulam Vijaya Sarathi Reddy
    Innovative Food Science & Emerging Technologies . Vol. 64, (2020), s. [1-10], art. no. 102399
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  4. Prírodné vedy pre farmaceutické a medicínske aplikácie / aut. Iveta Ondrejkovičová, Dušan Berkeš, Paula Brandeburová, Denisa Cagardová, Pavla Hájovská, Aleš Ház, Svetlana Hrouzková, Mário Izakovič, Viera Jančovičová, Marián Janek, Erik Klein, Vladimír Lukeš, Tomáš Mackuľak, Martina Machková, Lucia Minarovičová, Andrea Škulcová, Daniela Šmogrovičová, Katarína Vizárová
    Ondrejkovičová Iveta ; 042190  Berkeš Dušan ; 048140 Brandeburová Paula ; 042120 Cagardová Denisa ; 045280 Hájovská Pavla ; 049160 Ház Aleš ; 049380 Hrouzková Svetlana ; 041000 Izakovič Mário ; 042190 Jančovičová Viera ; 049160 Janek Marián ; 042110 Klein Erik ; 045210 Lukeš Vladimír ; 045280 Mackuľak Tomáš ; 046290 Machková Martina ; 041000 Minarovičová Lucia ; 040250 Škulcová Andrea ; 046290 Šmogrovičová Daniela ; 044000 Vizárová Katarína ; 049380
    Bratislava, FCHPT STU, 2020 . - 185 s.
    ISBN 978-80-8208-043-1
    učebnica
    ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    kniha

    kniha

  5. Nekonvenčné kvasinky na prípravu nealkoholických pív / aut. Ivan Kadlečík, Peter Vaštík, Tatiana Klempová, Daniela Šmogrovičová
    Kadlečík Ivan ; 040000  Vaštík Peter ; 044000 Klempová Tatiana ; 044000 Šmogrovičová Daniela ; 044000
    Chémia a technológie pre život : . S. 135-136
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  6. Produkcia piva so zníženým obsahom alkoholu
    Kafková Valentína ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 27.05.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143225
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  7. Charakterizácia kvasiniek potenciálne využiteľných na produkciu špeciálnych pív
    Gajdošíková Hana ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 27.05.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : I-BIOTE

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143105
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Príprava a charakterizácia pív z rôznych chmeľov
    Bombová Martina ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 18.06.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : B-BIOPOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=125813
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Produkcia piva so zníženým obsahom alkoholu špeciálnymi kvasinkami
    Kováč Martin ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 18.06.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135676
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Charakterizácia kvasiniek potenciálne využiteľných na produkciu špeciálnych pív
    Kadlečík Ivan ; 044000  Šmogrovičová Daniela ; 044000 (škol.)
    2019
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 18.06.2019 ; Študijný odbor : 5.2.25. biotechnológie ; Študijný program : B-BIOT

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=135668
    bakalárska práca
    kniha

    kniha