Výsledky vyhľadávania

  1. Nonwheat cereal-fermented-derived products / aut. Zuzana Ciesarová, Lucia Mikušová, Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová
    Ciesarová Zuzana  Mikušová Lucia Magala Michal ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Karovičová Jolana ; 040250
    Fermented Foods in Health and Disease Prevention / . S. 417-432, [1,118 AH]
    fermentation nonwheat cereals
    kapitola(článok) z dokumentu
    AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    článok

    článok

  2. Lactic acid fermentation of cereal substrates in nutritional perspective
    Marko Andrea ; C3360  Rakická Milada ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Valík Ľubomír ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    International Journal of Research in Chemistry and Environment [elektronický zdroj] . Vol. 4, iss. 4 (2014), online, p. 80-92
    fermentation nutritional composition cereals lactobacillus plantarum
    http://www.ijrce.org/back_details.php?id=192
    článok z periodika
    ADE - 12/Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
    článok

    článok

  3. Nutritionally enhanced wheat-oat bread with reduced acrylamide level
    Ciesarová Zuzana  Kukurová Kristína Mikušová Lucia ; C3360 Basil Eva ; C3360 Polakovičová Petra ; C3360 Duchoňová Lenka Vlček Miroslav Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 327-334
    ovos zdraviu prospešné cereálne výrobky chlieb akrylamid
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  4. Novel cereal fibre drink as a tool for civilisation disease prevention
    Mikušová Lucia ; C3360  Ciesarová Zuzana Hromádková Zdena Valachovičová Martina Penesová Adela Kajaba Igo Holubková Andrea ; C3360 Krajčíová Ľubica Mislovičová Danica Bobrík Miroslav ; C340 Šturdík Ernest ; C3360
    Quality Assurance and Safety of Crops and Foods . Vol. 6. iss. 3 (2014), s. 357-366
    zdraviu prospešné cereálne výrobky vláknina nápoj prevencia ochorení intervenčná štúdia
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  5. Bellylatinofit - Ochranná známka : č. zápisu235268
    Mikušová Lucia ; C3360 
    Banská Bystrica : Úrad priemyselného vlastníctva SR, 2013
    patentový spis
    AGJ - Autorské osvedčenia, patenty, objavy
    kniha

    kniha

  6. Prírodné látky v prevencii ochorení. Zborník vybraných vedeckých prác z konferencie, 15.-16.máj 2013, Pezinok [elektronický zdroj]
    Valík Ľubomír (ed.) ; C3360  Mikušová Lucia (ed.) ; C3360
    Bratislava : STUVITAL, 2013 . - 119 s
    ISBN 978-80-227-4103-3
    zborník
    FAI - Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
    (8) - článok
    kniha

    kniha

  7. New dance programme and balanced nutrition for civilisation disease prevention
    Mikušová Lucia ; C3360  Bobrík Miroslav ; C340 Ondrušová Lucia ; C340 Šturdík Ernest ; C3360
    FIEP Bulletin : . Vol. 83, Special Edition, Article III (2013), s.226-229
    dance programe prevention nutrition intervention study
    článok z periodika
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  8. Are there any programmes linking physical education and nutrition at the Faculty of Chemical and Food Technology?
    Valík Ľubomír ; C3360  Hybenová Eva ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Birošová Lucia ; C3360 Bobrík Miroslav ; C340
    FIEP Bulletin : . Vol. 83, Special Edition, Article III (2013), s.383-386
    článok z periodika
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  9. Effects of enzymes and hydrocolloids on physical, sensory, and shelf-life properties of wheat bread
    Mikuš Ľubomír  Kováčová Mária ; C3360 Dodok Ladislav ; C3360 Medveďová Alžbeta ; C3360 Mikušová Lucia ; C3360 Šturdík Ernest ; C3360
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.292-299
    enzymes hydrocolloid shelf-life sensory properties
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  10. Nutritional, antioxidant, and glycaemic characteristics of new functional bread
    Mikušová Lucia ; C3360  Gereková Petra Kocková Monika ; C3360 Šturdík Ernest Valachovičová Martina Holubková Andrea ; C3360 Vajdák Marek Mikuš Ľubomír
    Chemical Papers . Vol. 67, Iss. 3 (2013), s.284-291
    bread cereal beta glucan wheat bran lactobacilli starter culture glucose insulin
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    článok

    článok