Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu42217^"
  1. Natural antioxidants from oilseeds : 56. sjezd chemických společností, Ostrava 6. - 9. 9. 2004. Chem. Listy 98, 2004, s. 682-683.
    Schmidt Štefan ; C4250  Sekretár Stanislav ; C4250 Zahradníková Lucia ; C4250 Pokorný Jan
    Chemické listy . Roč. 98 (2004), s.s. 682-683
    článok z periodika
    AFK - Postery zo zahraničných konferencií
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. School of the evaluation of wine, non-alcoholic beverages and wine destilates. II. Anathomy and physiology of sense organs relevant at evaluation.
    Príbela Alexander ; C4250  Pokorný Jan
    Vinič a víno . 4-4 (2004), s.115-117
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Základy výživy
    Pánek Jan  Dostálová Jana Kohout Pavel Pokorný Jan
    Praha : Svoboda servis, 2002 . - 207 s. Tab.,grafy
    ISBN 80-86320-23-5
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT0001
    kniha

    kniha

  4. Základy výživy a výživová politika
    Pánek Jan  Dostálová Jana Pokorný Jan
    Praha : VŠCHT Praha, 2002 . - 219 s. Obr.,tab
    ISBN 80-7080-468-8
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT0004
    kniha

    kniha

  5. Sensorická analýza potravin
    Valentová Helena  Panovská Zdeňka Pokorný Jan
    Praha : VŠCHT Praha, 1999 . - 95 s. Tab.,grafy,lit
    ISBN 80-7080-329-0
    skriptá
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT1001
    kniha

    kniha

  6. Sensorická analýza potravin : Laboratorní cvičení
    Valentová Helena  Pudil František Pokorný Jan
    Praha : VŠCHT Praha, 1999 . - 62 s. Tabuľky
    ISBN 80-7080-278-2
    skriptá
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT1000
    kniha

    kniha

  7. Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti / [aut.]Pokorný,Jan
    Pokorný Jan 
    2.vyd.dopl.
    Praha : ÚZPI, 1997 . - 195 s : Tab.,lit
    ISBN 80-85120-60-7
    brožúra
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT0002
    kniha

    kniha

  8. Chemical Changes During Food Processing / [aut.]Davídek,Jiří, Velíšek,Jan, Pokorný,Jan
    Davídek Jiří  Velíšek Jan Pokorný Jan
    Praha : Avicenum, 1990 . - 448 : Tab.,grafy,lit.,index
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT0001
    kniha

    kniha

  9. Chemie potravin
    Davídek Jiří  Janíček Gustav Pokorný Jan
    Praha : SNTL, 1983 . - 629 s. Tab.,grafy,lit.,index
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT80008
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.