Výsledky vyhľadávania

  1. Effect of salt and temperature on the growth of Escherichia coli PSII / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Valík Ľubomír ; 040270
    Acta alimentaria : . Vol. 50, iss. 2 (2021), s. 180-188
    https://akjournals.com/view/journals/066/50/2/article-p180.xml
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  2. Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures / aut. Veronika Lehotová, Karla Miháliková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Miháliková Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 42-48
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=201_2020-CJFS
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  3. Quantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 6 (2021), s. 1-16, art.no. 2680
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/6/2680
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  4. Quantitative Characterization of Geotrichum candidum Growth in Milk / aut. Petra Šipošová, Martina Koňuchová, Ľubomír Valík, Monika Trebichavská, Alžbeta Medveďová
    Šipošová Petra ; 040270  Koňuchová Martina ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 Trebichavská Monika Medveďová Alžbeta ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 10 (2021), s. [1-12], art. no. 4619
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/10/4619
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  5. One- and Two-Step Kinetic Data Analysis Applied for Single and Co-Culture Growth of Staphylococcus aureus, Escherichia coli, and Lactic Acid Bacteria in Milk / aut. Pavel Ačai, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová
    Ačai Pavel ; 046230  Valík Ľubomír ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 18 (2021), s. [1-13], art. no. 8673
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/18/8673
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  6. Growth dynamics of lactic acid bacteria and dairy microscopic fungus Geotrichum candidum during their co-cultivation in milk / aut. Petra Šipošová, Martina Koňuchová, Ľubomír Valík, Alžbeta Medveďová
    Šipošová Petra  Koňuchová Martina ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Food Science and Technology International . Vol. 27, iss. 6 (2021), s. 572-582
    https://journals.sagepub.com/doi/10.1177/1082013220976485
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  7. Modelling the Effect of Temperature on the Initial Decline during the Lag Phase of Geotrichum candidum / aut. Ľubomír Valík, Petra Šipošová, Martina Koňuchová, Alžbeta Medveďová
    Valík Ľubomír ; 040270  Šipošová Petra ; 040270 Koňuchová Martina ; 040270 Medveďová Alžbeta ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 16 (2021), s. [1-8], art. no. 7344
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/16/7344
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  8. Modelling the Radial Growth of Geotrichum candidum: Effects of Temperature and Water Activity / aut. Martina Koňuchová, Ľubomír Valík
    Koňuchová Martina ; 040270  Valík Ľubomír ; 040270
    Microorganism . Vol. 9, iss. 3 (2021), s. (1-12), art. no. 532
    https://www.mdpi.com/2076-2607/9/3/532
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    článok

    článok

  9. Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Lucia Bírošová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Urgelová Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 144-147
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  10. Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : Príklady a úlohy / aut. Pavel Ačai, Ľubomír Valík
    Ačai Pavel ; 046230  Valík Ľubomír ; 040270
    prvé
    Bratislava, STU, 2020, . - 309 s.
    ISBN 978-80-227-5050-9
    učebnica
    ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    kniha

    kniha