Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu43470^"
  1. Hodnotenie zdravontej bezpečnosti výrobkov s obsahom rakytníka z hľadiska vzniku procesných kontaminantov / aut. Kristína Kukurová, Zuzana Ciesarová, Viera Jelemenská, Martina Benčičová, Mária Kopuncová, Jana Horváthová, Ľubomír Daško
    Kukurová Kristína  Ciesarová Zuzana Jelemenská Viera Benčičová Martina Kopuncová Mária Horváthová Jana Daško Ľubomír
    ChemZi : . Roč. 13, č. 1 (2017), s. 125
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. The influence of gamma-irradiation on the formation of free radicals and antioxidant status of oregano (Origanum vulgare L.)
    Horváthová Jana  Suhaj Milan Polovka Martin ; C9380 Brezová Vlasta ; C5210 Šimko Peter ; C4250
    Czech Journal of Food Sciences . 25-3 (2007), s.131-143
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Technicko-organizačné predpoklady využitia biologického odpadu : Záverečná práca
    Horváthová Jana  Soldánová Zuzana (xxx) ; M390
    Trnava : STU v Bratislave MtF KEBI, 2002
    MTF ; . - 45 s abstr.
    biologické odpady využitie priemyselná ekológia
    záverečná bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.