Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu46321^"
  1. Why is sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) so exceptional? A review / aut. Zuzana Ciesarová, Michael Murkovic, Karel Cejpek, František Kreps, Blanka Tobolková, Richard Koplík, Elena Belajová, Kristína Kukurová, Ľubomír Daško, Zdeňka Panovská, Diomid Revenco, Zuzana Krepsová
    Ciesarová Zuzana  Murkovic Michael Cejpek Karel Kreps František ; 040250 Tobolková Blanka Koplík Richard Belajová Elena Kukurová Kristína Daško Ľubomír Panovská Zdeňka Revenco Diomid Krepsová Zuzana ; 040250
    Food Research International . Vol. 133, (2020), s. [1-18], art. no. 109170
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0963996920301952
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Sensorická analýza potravin
    Valentová Helena  Panovská Zdeňka Pokorný Jan
    Praha : VŠCHT Praha, 1999 . - 95 s. Tab.,grafy,lit
    ISBN 80-7080-329-0
    skriptá
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT1001
    kniha

    kniha



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.