Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 159  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu59454^"
  1. Vývoj nových druhov potravín a nápojov s pozitívnym účinkom na zdravie spotrebiteľov / aut. František Kreps, Peter Šimko, Mária Greifová, Zlatica Kohajdová, Lukáš Kolarič, Gabriel Greif, Anna Mikulajová
    Kreps František ; 040250  Šimko Peter ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Kolarič Lukáš ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Mikulajová Anna ; 043360 Krepsová Zuzana ; 040250
    Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood : . S. 87-92
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Potential of quinoa for production of new non-dairy beverages with reduced glycemic index / aut. Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Jarmila Hojerová, Gabriel Greif, Dominika Ťažká
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Holkovičová Tatiana ; 040200 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Ťažká Dominika
    Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences . Vol. 12, iss. 6 (2023), s. [2-6]
    https://office2.jmbfs.org/index.php/JMBFS/article/view/9885
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Effects of cultivation media and NaCl concentration on the growth kinetics and biogenic amine production of Lactobacillus reuteri / aut. Patrik Body, Gabriel Greif, Gabriela Greifová, Margaréta Sliacka, Mária Greifová
    Body Patrik ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 Greifová Gabriela Sliacka Margaréta Greifová Mária ; 040250
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 9-16
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=190_2020-CJFS
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  4. Enterococcus lactis – rast a analýza vybraných metabolitov
    Šprláková Katarína ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 25.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150876
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Utilisation of quinoa for development of fermented beverages / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Potravinárstvo [elektronický zdroj] : . Vol. 14, (2020), s. 465-472
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  6. Hodnotenie potenciálu celozrnnej ovsenej múky pri výrobe nových druhov probiotických nápojov / aut. Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Karovičová Jolana ; 044250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 133-136
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Hodnotenie antimikrobiálnej aktivity metabolitov v procese odbúrania tyramínu Geotrichum candidum
    Čaládiková Lucia ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 (škol.)
    2020
    FCHPT ; 24.06.2020 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150702
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Hodnotenie antimikrobiálnej aktivity kyseliny fenylmliečnej a kyseliny 4-hydroxyfenylmliečnej produkovaných Geotrichum candidum G / aut. Mária Greifová, Gabriel Greif, Lucia Čaladíková
    Greifová Mária ; 040250  Greif Gabriel ; 040250 Čaladíková Lucia
    Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave . S. 111-116
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Produkcia a odbúranie tyramínu na kyselinu 4-hydroxyfenyl-octovú počas kokultivácie Enterococcus faecium a Geotrichum candidum v modelových podmienkach / aut. Gabriel Greif, Mária Greifová, Patrik Body
    Greif Gabriel ; 040250  Greifová Mária ; 040250 Body Patrik ; 040250
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 45-53
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  10. Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze / aut. Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Mária Greifová, Gabriel Greif, Jarmila Hojerová, Tímea Jancsóová
    Karovičová Jolana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Greifová Mária ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Hojerová Jarmila ; 040250 Jancsóová Tímea
    Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : . S. 93-100
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.