Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu64757^"
  1. Vplyv parametrov bodového trecieho zvárania s premiešaním na vývoj mikroštruktúry a mechanické vlastnosti zvarových spojov z ocele TRIP 800 ZE
    Koruk V.  Žúbor P. Benko Bernard ; J280
    Zvárač . Roč. 6, č. 1 (2009), s.11-14
    trecie zváranie welding
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Trecie zváranie s premiešaním vysokopevných ocelí
    Koruk V.  Žúbor Peter ; M130 Benko B.
    Nové materiály, technologie a zařízení pro svařování : . s.227-237
    zváranie trecie
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Vplyv parametrov bodového trecieho zvárania s premiešaním na vývoj mikroštruktúry a mechanické vlastnosti zvarových spojov z ocele Trip 800 ZE
    Žúbor Peter ; M130  Koruk V. Benko Bernard ; J280
    Inovatívne technológie vo zváraní a NDT : . s.95-100
    zváranie trecie zvarový spoj
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Vplyv parametrov trecieho zvárania s premiešaním na vývoj mikroštruktúry a mechanické vlastnosti zvarových spojov z vysokopevnej ocele S600 MC
    Žúbor Peter ; M130  Koruk V. Benko B.
    TechMat '06 : . s.73-76
    zváranie spoje zvarové
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok



  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.