Výsledky vyhľadávania

  1. Modelling the inactivation of Staphylococcus aureus at moderate heating temperatures / aut. Veronika Lehotová, Karla Miháliková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Miháliková Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Czech Journal of Food Sciences / . Vol. 39, iss. 1 (2021), s. 42-48
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=201_2020-CJFS
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  2. Evaluation of surface active and antimicrobial properties of alkyl D-lyxosides and alkyl L-rhamnosides as green surfactants / aut. Wojciech Smulek, Natalia Burlaga, Michal Hricovíni, Alžbeta Medveďová, Ewa Kaczorek, Zuzana Hricovíniová
    Smulek Wojciech  Burlaga Natalia Hricovíni Michal Medveďová Alžbeta ; 040270 Kaczorek Ewa Hricovíniová Zuzana
    Chemosphere . Vol. 271, (2021), s. (1-8), art. no. 129818
    https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0045653521002873
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  3. Využitie kvantitatívnej a prediktívnej mikrobiológie pri zvyšovaní mikrobiologickej bezpečnosti slovenských tradičných syrov
    Medveďová Alžbeta ; 040906  (škol.)
    2021
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 16.03.2021 ; Študijný odbor : potravinárstvo ; Študijný program : null

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=82455
    habilitačná práca
    kniha

    kniha

  4. Quantitative Microbiological Analysis of Artisanal Stretched Cheese Manufacture / aut. Veronika Lehotová, Veronika Antálková, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Antálková Veronika Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Applied Sciences . Vol. 11, iss. 6 (2021), s. 1-16, art.no. 2680
    https://www.mdpi.com/2076-3417/11/6/2680
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  5. Effect of salt and temperature on the growth of Escherichia coli PSII / aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Kočiš-Kovaľ Martin Valík Ľubomír ; 040270
    Acta alimentaria : . Vol. 50, iss. 2 (2021), s. 180-188
    https://akjournals.com/view/journals/066/50/2/article-p180.xml
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  6. Prejedanie sa a jeho dôsledky / aut. Alžbeta Medveďová
    Medveďová Alžbeta ; 040270 
    Teória a prax - Farmaceutický laborant . Roč. 10, č. 52 (2021), s. 26-26
    článok z periodika
    BDF - 12/Odborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
    článok

    článok

  7. Vplyv teploty a prítomnosti baktérií mliečneho kysnutia na rast &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt;
    Beranová Petra ; 040270  Medveďová Alžbeta ; 040270 (škol.)
    2021
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 01.06.2021 ; Študijný odbor : potravinárstvo ; Študijný program : I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150691
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Co-Cultivation Growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus as Two Common Dairy Contaminants / aut. Alžbeta Medveďová, Romana Györiová, Veronika Lehotová, Ľubomír Valík
    Medveďová Alžbeta ; 040270  Györiová Romana Lehotová Veronika ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 70, iss. 2 (2020), s. 151-157
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    článok

    článok

  9. Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov / aut. Lucia Bírošová, Karla Urgelová, Alžbeta Medveďová, Ľubomír Valík
    Lehotová Veronika ; 040270  Urgelová Karla Medveďová Alžbeta ; 040270 Valík Ľubomír ; 040270
    Bezpečnosť a kontrola potravín : . S. 144-147
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    článok

    článok

  10. Mikrobiologická kvalita parených syrov s dôrazom na prítomnosť &-lt;i&-gt;Escherichia coli&-lt;/i&-gt; a &-lt;i&-gt;Staphylococcus aureus&-lt;/i&-gt;
    Kvočiková Karolína ; 040270  Medveďová Alžbeta ; 040270 (škol.)
    2020
    FCHPT ; Dátum obhajoby : 23.06.2020 ; Študijný odbor : potravinárstvo ; Študijný program : I-VHKP

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150764
    diplomová práca
    kniha

    kniha