Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 154  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu71567^"
  1. Potenciál cereálnych výrobkov obohatených ovseným proteínom
    Vašeková Zuzana ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2025
    FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183288
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Využitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov
    Galbáčová Tamara ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2025
    FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183281
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Využitie lupiny na produkciu inovatívnych pekárskych výrobkov so zvýšeným nutričným profilom a zníženým glykemickým indexom / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Gabriel Greif, Viktória Píri
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Píri Viktória ; 040250
    Zdravie - spoločná téma STU vo výskume i/a vzdelávaní . S. 30-35
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  4. Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Ervín Ďurka
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Ďurka Ervín ; 040000
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 375-380
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Zlepšenie kvality a výživy cestovín pridaním proteínových koncentrátov zo šošovice a cíceru / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Viktória Píri
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Píri Viktória ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 381-387
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  6. Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Kohajdová Zlatica ; 040250  Píri Viktória ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 396-401
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Hodnotenie funkčných vlastností farebných odrôd quinoi / aut. Viktória Píri, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Tatiana Holkovičová
    Píri Viktória ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 426-431
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  8. Inkorporácia psyllia do bezlepkových produktov / aut. Viktória Píri, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Píri Viktória ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Zdravie - spoločná téma STU vo výskume i/a vzdelávaní . S. 105-110
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  9. Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 75, iss. 1 (2025), s. 5-15
    https://journal.pan.olsztyn.pl/Impact-of-Lupin-Inclusion-on-the-Rheological-and-Qualitative-Characteristics-and,199852,0,2.html
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  10. Lupin-enriched bakery products: a strategy for lowering glycemic index and enhancing nutritional value / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková ; zost. Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII : . S. 155-155
    článok zo zborníka
    BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.