Výsledky vyhľadávania
- Potenciál cereálnych výrobkov obohatených ovseným proteínom
Vašeková Zuzana ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
2025
FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183288
diplomová práca - Využitie strukovinových bielkovinových koncentrátov pri výrobe inovatívnych pekárskych výrobkov
Galbáčová Tamara ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
2025
FCHPT ; 03.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO
http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=183281
diplomová práca - Využitie lupiny na produkciu inovatívnych pekárskych výrobkov so zvýšeným nutričným profilom a zníženým glykemickým indexom / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Gabriel Greif, Viktória Píri
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Greif Gabriel ; 040250 Píri Viktória ; 040250
Zdravie - spoločná téma STU vo výskume i/a vzdelávaní . S. 30-35
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Ervín Ďurka
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Ďurka Ervín ; 040000
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 375-380
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Zlepšenie kvality a výživy cestovín pridaním proteínových koncentrátov zo šošovice a cíceru / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Viktória Píri
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Píri Viktória ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 381-387
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Fermentácia ako nástroj na zlepšenie senzorických vlastností nápojov na báze quinoi / aut. Zlatica Kohajdová, Viktória Píri, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Kohajdová Zlatica ; 040250 Píri Viktória ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 396-401
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Hodnotenie funkčných vlastností farebných odrôd quinoi / aut. Viktória Píri, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Tatiana Holkovičová
Píri Viktória ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250
Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 426-431
článok zo zborníka
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Inkorporácia psyllia do bezlepkových produktov / aut. Viktória Píri, Zlatica Kohajdová, Tatiana Holkovičová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
Píri Viktória ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Holkovičová Tatiana ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
Zdravie - spoločná téma STU vo výskume i/a vzdelávaní . S. 105-110
článok zo zborníka
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka - Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
Holkovičová Tatiana ; 040200 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 75, iss. 1 (2025), s. 5-15
https://journal.pan.olsztyn.pl/Impact-of-Lupin-Inclusion-on-the-Rheological-and-Qualitative-Characteristics-and,199852,0,2.html
článok z periodika
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu - Lupin-enriched bakery products: a strategy for lowering glycemic index and enhancing nutritional value / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková ; zost. Lucia Minarovičová
Holkovičová Tatiana ; 040250 Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
European Conference on Food Chemistry EUROFOODCHEM XXIII : . S. 155-155
článok zo zborníka
BFB - Abstrakty odborných prác z domácich podujatí (konferencie...)
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka