Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 115  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^stu_us_auth stu71567^"
  1. Technologická kvalita kakaových práškov
    Guziaková Angelika Mária ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=164127
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Zvýšenie obsahu vlákniny v krekroch aplikáciou petržlenového prášku
    Garajová Miriama ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=164126
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Technologická kvalita kakaových bôbov
    Ďurica Martin ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO4

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150261
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  4. Využitie konopy v priemysle
    Šuchterová Michaela ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 21.06.2022 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=160402
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  5. Vplyv spracovania a podmienok skladovania na kvalitatívne vlastnosti medu
    Hajdúchová Klaudia ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2022
    FCHPT ; 30.05.2022 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=163666
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  6. Vplyv prídavku Opuntia ficus-indica na reologické charakteristiky pšeničného cesta / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250
    Interaktívna konferencia mladých vedcov 2022 . S. [1-2]
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  7. Aplikácia tekutých prírodných sladidiel do cereálnych výrobkov
    Haukszová Katarína ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 31.05.2021 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=157613
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  8. Antioxidačné látky v obilninách
    Csőz Boglárka ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 22.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=162382
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  9. Chyby a falšovanie čokoládových cukroviniek
    Vavrová Veronika ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 23.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=144569
    bakalárska práca
    kniha

    kniha

  10. Využitie hmyzu ako potraviny
    Krčová Dominika ; 040250  Minarovičová Lucia ; 040250 (škol.)
    2021
    FCHPT ; 23.06.2021 ; potravinárstvo ; B-POVYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=148870
    bakalárska práca
    kniha

    kniha